×
vdekja, Tetor 2012
Personi më i moshuar nga ata që përjetuan ngujimin në kampin e përqëndrimit Auschwitz Antoni Dobrovolski vdiq në vitin e 109-të të jetës së tij në Poloni.
Ylli i serive të filmit “Emmanuelle” aktorja holandeze Sylvia Kristel vdiq sot në Amsterdam në moshën 60 vjeçare nga një sëmundje e rëndë. Ajo vuante nga një sëmundje onkologjike.
Fituesi i konkursit të ngrënies së kacabunjve, 32-vjeçari Edward Archbold, vdiq menjëherë pas shpalljes së rezultateve të tij. Archbold filloi të villte, ai humbi ndjenjat dhe u dërgua në spital, por nuk u arrit t'i shpëtohej dot jeta atij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31