×
flota, Qershor 2013
Anija "Steregushij" (russ. “Стерегущий”) e Flotës Balltike hyri sot në portin francez Brest për të marrë pjesë në stërvitjet ndërkombëtare ushtarako-detare "Frukus 2013".
Më 25 qershor në brigjet e Francës do të fillojnë stërvitjet e mëdha ndërkombëtare detare "FRUKUS-2013". Nga Flota Ushtarake Detare ruse në manovra do të marrë pjesë korveta e Flotës Balltike "Steregushij". Gjithashtu do të marrin pjesë forcat ushtarake detare të SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Francës.
Nga data 18 deri më 20 qershor Flota Veriore e Federatës Ruse, nën udh
Stacioni i radarit të gjeneratës së re "Voronezh" (russ. “Воронеж”) u vu në dezhurn luftarak në Armavir. Presidenti Vladimir Putin, i cili mbikëqyri në mënyrë të drejtpërdrejtë vënien e tij në regjim operacional nga pika Qendrore e Komandës së Forcave të Armatosura të Rusisë në Moskë, deklaroi se fillimi i funksionimit të tij do të forcojë garancitë e sigurisë në drejtimet më prioritare - në jug dhe jugperëndim të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27
28
29
30