×
flota, Shkurt 2013
Task Forca e anijeve dhe luftanijeve të Flotës Ushtarake Detare ruse në Detin Mesdhe mund
Rusia do të themelojë Departamentin e lidhjes operative të Flotës Ushtarake Detare pë
Anijet e Forcave Ushtarake Detare ruse në vitin 2015 do të operojnë në mënyrë konstante si pjesë e një task force në Detin Mesdhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26