×
flota, Janar 2012
Manovrat ushtarake ruso-indoneziane me pjesëmarrjen e njësisë së anijeve të Flotës së Paqësorit u zhvilluan në Oqeanin Indian.
Forcat strategjike bërthamore të Rusisë aty nga viti 2018 do të marrin 8 n
Njësia e luftanijeve të Flotës Ruse të Paqësorit ia hyri plot
Njësia e 7-të e anijeve të Flotës ruse të Paqësorit me në krye anijen e madhe anti-nëndetëse “Admiral Tributs” («Адмирал Трибуц») mbërriti në Gjirin e Adenit.
Në vitin 2014 Flota Ushtarake Detare (FUD) e Rusisë do të pajiset me fregatën
Anijet e flotës ruse për herë të parë do të marrin pjesë në stërvitjet ushtarake detare Rim of the Pacific (RIMPAC), të cilat do të zhvillohen nga 29 qershori deri më 7 gusht të këtij viti në rajonin e Ishujve Havai.
Anijet e grupimit të Flotës Ushtarake Detare të Rusisë, që ndodhen aktualisht në pjesën lindore të Detit Mesdhe, morën kursin drejt portit sirian Tartous - pikës së garantimit të mirëmbajtjes teknike dhe mbështetjes materiale të Flotës ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
7
8
10
11
13
14
15
17
18
19
21
22
25
26
27
28
29
30
31