×
flota, Gusht 2011
Njësia e 6-të e anijeve të Flotës së Paqësorit të Rusisë po përgatitet për lundrim drejt Gjirit të Adenit për luftuar kundër piratëve që sulmojnë anijet tregtare.
Porti i Novorossijskut, në kuadër të stërvitjeve të përbashkë
Anija e madhe e desantit e Flotës së Detit të Zi të Rusisë
Për herë të parë për 15 vitet e fundit anija ushtarake amerikane “Carr” hyri me një vizitë pune në portin më perëndimor të Rusisë - Balltiysk.
Marinarët ushtarakë rusë dhe amerikanë duhet të shfrytëzojnë çdo mundësi për kontakte bilaterale dhe shkëmbim përvoje në garantimin e sigurisë në det dhe në ujërat bregdetare.
Kina pranoi zyrtarisht se po zhvillon programin e vet të aeroplanmbajtëseve. Ajo do të ripajis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
2
5
6
7
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31