×
kryeministri, 17 qershor 2013
Të hënën Kryeministri çek Petr Neças i paraqiti kërkes
Rezultat i natyrshëm i skandalit të korrupsionit politik në Republikën Çeke, në të cilin dolën të implikuar ish-deputetë nga Partia Demokratike Qytetare në pushtet si dhe Shefja e Kancelarisë së Qeverisë, u bë dorëheqja e Kryeministrit Petr Neças (Petr Nečas).
Kryeministri britanik, David Cameron, pranoi sot pas mbërritjes në resortin e golfit në veri t
Kryeministri çek Petr Necas (Petr Nečas) do të japë dorëheqjen të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
8
9
12
13
15
16
18
19
21
22
23
24
27
28
29
30