×
kryeministri, 22 maj 2013
Kryeministrat e Kosovës dhe Serbisë, respektivisht Ivica Daçiç dhe Hashim Thaçi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
7
11
12
16
17
18
19
20
21
24
25
26
28
30