×
kryeministri, 3 prill 2013
"Këtë mëngjes unë u takova me mbretin dhe i kërkova atij
Pas 14 orë bisedimesh në Bruksel Beogradi dhe Prishtina dështuan në arritjen e nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
6
7
12
13
14
16
19
20
21
22
23
26
27
28