×
kryeministri, 11 tetor 2012
Mediat japoneze njoftuan të enjten se Kryeministri Yoshihiko Noda nuk do të caktojë zgjedhje të
Avioni sirian i pasagjerëve, i kapur në hapësirën ajrore turke dhe i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
13
14
18
19
20
21
23
24
27
28
30