×
taksat, 2011
Në Rusi në vitin 2012 do të fillojë të aplikohet sistemi tax free, fal
Epopeja 18-vjeçare e pranimit të Rusisë në Organizatën Botërore të Tregtisë është fare afër përfundimit të vet.
Tatimi mbi të ardhurat e personave fizikë në Rusi aktualisht është 13% dhe ai
Kryeministri rus Vladimir Putin i bëri thirrje të hënën Shërbimit
Rusia nuk do të heqë dorë nga marrja e taksës doganore për lëndët energjetike, që furnizohen në Bashkësinë e Shteteve të pavarura (BSHP).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31