×
urime, 31 dhjetor 2009
Urimet e Presidentit të Rusisë me rastin e Vitit të Ri. "Të nderuar qytetarë të Rusisë! Të dashur miq!
 Kryeministri Vladimir Putin i dërgoi kryetarëve të shteteve dhe qeverive të vendeve
Suksese grandioze u uroi për vitin që vjen Kryeministri Vladimir Putin qytetarëve rus
"Gjithmonë ne presim Vitin e Ri, sepse kjo pritje ka lidhje në se jo me ndonj
Rusët po përgatiten të festojnë Vitin e Ri. Tradicionalisht ata mblidhen në rrethin familiar dhe pasi dëgjojnë mesazhin televiziv të Presidentit, ngrejnë gotat me shampanjë, duke i uruar njëri tjetrit shëndet, lumturi dhe prosperitet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30