×
fëmijët, Prill 2013
Vajza 5-vjeçare indiane, e cila ishte rrëmbyer dhe përdhunuar dy javë më parë, ndërroi jetë në spital në shtetin e Madhya Pradesh, njoftuan autoritetet lokale.
Ministria e Shëndetësisë e Rusisë është e gatshëm të lejojë personat e infektuar me virusin HIV dhe me hepatit të adoptojnë fëmijë, shkruan gazeta "Kommersant" (russ. "Коммерсант").
Në Indi u ndalua i dyshuari i dytë për rrëmbimin dhe përdhunimin e një vajze 5-vjeçare, njoftoi policia. Pas njoftimit për rastin e abuzimit me një fëmijë në Indi filluan demonstratat masive.
Ambasadori i "Soçi-2014", Teatri muzikor i fëmijëve "Domisolka", do të paraqesë
Rusia kërkon hetimin e rrethanave të vdekjes së grave dhe fëmijëve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29