×
fëmijët, Nëntor 2012
Palestinezët i quajnë foshnjat e sapolindura, në nder të komandantëve të “Hamas-it” të vrarë gjatë konfliktit të fundit të armatosur, si dhe u vënë atyre emrat e raketave iraniane, me të cilat terroristët sulmuan Izraelin.
Opozita siriane pohon se një aeroplan i forcave qeveritare hodhi një bombë thërrmuese mbi
Nëse do të ruhen tendencat aktuale demografike çdo fëmijë i tretë, që do të lindë në planet deri në vitin 2050, do të jetë afrikan.
Ditën e martë, më 20 nëntor, në mbarë botën kremtohet Dita e Fëmijëve me iniciativë të Organizatës së Kombeve të Bashkuara.
Fondacioni Ndërkombëtar i bamirësisë "Save the Children" paralajmëroi se rreth
Bashkimi Europian do t'a dhurojë Çmimin Nobel për Paqe me një vlerë prej rreth 930.000 € (1.200.000 $) për nevojat e fëmijëve të prekur nga konfliktet e armatosura.
"Anastasia Zavgorodnaja më 7 nëntor u drejtua në Ambasadën e Rusisë n
Një fëmijë trevjeçar humbi jetën pas rënies në territorin e rrethuar për qentë-hijena në kopshtin zoologjik të qytetit Pittsburgh.
Çifti nga Pakistani, i akuzuar për vrasjen e vajzës së vet adoleshente, tregoi se e ndëshkoi të bijën për turpin me të cilin ajo mbuloi familjen.
Në Kinën ka mundësi që familjeve t’u lejohet lindja e f
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
6
7
9
10
11
12
13
15
16
17
18
22
23
24
25
27
28
29
30