×
fëmijët, Shtator 2012
Një kamion në autostradën pranë Berlinit goditi një autobus me fëmijë nga Polonia, që shkonin në një ekskursion në Londër. Për këtë njoftoi ditën e enjte kanali televiziv TVN24.
Fëmijët në Siri u nënshtrohen rrëmbimeve dhe torturave, thuhet n
Në rezervuarin Ballarat Wildlife Park në Australi fëmija 2- vjeçar u emërua kujdestar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
28
29
30