×
Pema e Vitit të Ri, 21 dhjetor 2011
Një mënyrë mjaft origjinale dhe të përshtatshme për zbukurimin e pemëve të Vitit të Ri në Siberi shpikën banorët e qytetit Barnaul.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31