×
çmimet, Gusht 2011
Në Bjellorusi tre herë brenda një muaji u rritën çmimet e mishit. Me
Çmimi i arit në tregjet botërore ka arritur tashmë një maksimum të ri historik. Në ankandin e së premtes në New York Stock Exchange ai u rrit me 1,2% dhe arriti treguesin 1855,3 $ për ounce.
Rusia, po ashtu si dhe e gjithë bota, është e interesuar për vendosjen e
Rritja e fuqishme e çmimeve të arit ndodhi të martën në tregjet botërore. Si rezultat, në tregun më të madh të arit në botë në Nju Jork vlera e tij arriti një nivel të ri rekord - 1640,8 $ për ons (ounce).
Kompanitë ruse të naftës po rrisin vëllimet e nxjerrjes së lë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31