×
çmimet, Dhjetor 2009
Tenistët rusë Marat Safin dhe Anastasia Miskina u dekoruan me urdhëra. Në përputhje me dekretin e Presidentit Dimitri Medvediev, sportistët u nderuan me  dekorata "Për meritat në zhvillimin e sportit dhe punën e ndërgjegjshme shumëvjeçare".
Tarifa e taksës doganore të eksportit të naftës bruto do të ulet që nga 1 janari i vitit 2010 në Federatën Ruse nga 271 dollarë deri në 267 dollarë për ton.
Rusia dhe Ukraina u morën vesh për realizimin e transitit të naftës në Europë në vitin 2010. Në Ministrinë e energjetikës të Rusisë të martën konfirmuan, se u nënshkruan shtesat përkatësisht marrëveshjes vepruese.
Në vitin e 87 të jetës së vet ndërroi jetë kompozitori i njohur rus Isaak Shvarc.
Pavarësisht nga kriza, autoritetet pushtetore ruse do tu vënë nën pemë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
30
31