×
politika, Shkurt 2013
Në qarqet politike dhe mediat e Belgjikës po zhvillohet një debat i fortë n
Papa 85-vjeçar Benedikti XVI ka njoftuar se do të heqë dorë nga froni. Sipas informacionit të bërë publik nga mediat italiane, Papa, i cili iu drejtua audiencës në Vatikan në latinisht, deklaroi se do të lërë fronin më 28 shkurt.
Lideri fetar iranian, Ajatollahu Ali Khamenei, refuzoi kategorikisht propozimin për zhvillimin e negociatave të drejtpërdrejta midis Iranit dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke e motivuar mospranimin e tij me argumentin se bisedime të tilla nuk do të zgjidhin problemet kryesore.
Në Venezuelë u kremtua përvjetori i 21-të i grushtit ushtarak të shtetit, të organizuar nga Hugo Chavez në vitin 1992.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
6
8
9
10
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28