×
Serbia, 22 prill 2013
Këshilli i BE-së i lidhi negociatat për pranim e Serbisë në Bashkimin Evropian me Marrëveshjen mbi Asociimin me Kosovën dhe e shtyu vendimin për zhvillimin e tyre deri në qershor.
Komisioni Europian rekomandoi sot fillimin e negociatave për pranimin e Serbisë në BE. "Komisioni Evropian
Qeveria serbe miratoi sot planin e marrëveshjes mbi normalizimin e marrëdhënieve bilaterale mes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
6
7
8
12
13
14
15
17
18
20
21
23
26
27
28
29
30