×
Serbia, Janar 2013
Kryeministri dhe Kreu i Ministrisë së Punëve të Brendshme të vendit, Ivica Daçiç, u bë viktimë e një humori pak të rëndë me përdorimin e kamerës së fshehur.
Në takimin me Zoran Anxhelkoviç në maj të vitit 2005, kur ai ishte Zëvendës kryetar i Skupshtinës së Serbisë dhe njëkohësisht Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste të Serbisë, ne kemi biseduar për Bashkimin shtetëror të Serbisë dhe Malit të Zi, dhe, natyrisht, për Kosovën.
Beogradi synon të arrijë marrjen e statusit të autonomisë për veriun e Kosov
Kosova, Serbia, serbët, autonomi
Prishtina dhe Beogradi për herë të parë në histori do të mbajn
Bashkimi Europian, Serbia dhe Kosova ranë dakord për të krijuar një fond në
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon, nëpërmjet Zë
Serbia nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës as pas qindra vjetë
Ditën e premte Rusia dhe Serbia nënshkruan një marrëveshje në Mosk
Spanja do të ekstradojë në Serbi Vladimir Milisavljeviç - njërin prej të dyshuarve si autorë të vrasjes së Kryeministrit të kësaj republike Zoran Gjingjiç në mars të vitit 2003.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
19
20
23
25
26
27
28
29
30