×
Serbia, Tetor 2012
Aksionerët e kompanisë së përbashkët ruse "Gazprom" dhe kompanisë shtet
Serbia shpreson se Rusia do t’i japë asaj një kredi prej 1 miliard euro p
Policia ndaloi 26 pjesëmarrës të protestave masive të organizuara sot në Prishtin
Kryeministri britanik David Cameron i ka bërë thirrje UEFA-s për të aplikuar sanksione
Shoqata e Futbollit e Anglisë dërgoi në UEFA një ankesë për sjelljen e tifozëve serbë gjatë një ndeshje të ekipeve të të rinjve për daljen në Euro-2013.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31