×
Serbia, Mars 2012
Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi e quajti agresion vendimin e Serbisë për
Skuadra e shtatë e Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusis
Policia e Madridit hapi çështje penale kundër një grupi krimi të organizuar nga Serbia. Anëtarët e tij dyshohen për vrasje dhe ngrënie të njeriut.
Serbia, Spanja, vrasje, gjyq, kanibalizëm
Rusia insiston që Këshili i Sigurimit i OKB-së të miratojë rezolutën
NIS serb - kompania simotër e “Gazprom neft” - planifikon të zgjerojë gjeografinë e
Rumania tërhoqi pretendimet e veta ndaj Serbisë, për shkak të të cilave dilte kundër hyrjes së kësaj të fundit në Bashkimin Evropian, njoftoi Agjencia serbe Beta. Bukureshti kërkoi nga autoritetet serbe respektimin e të drejtave të minoritetit rumun në Serbi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
24
25
27
29
30
31