×
Serbia, Shkurt 2012
Beogradi ra dakort me Prishtinën për pjesëmarrjen e Kosovës në
Serbisë së shpejti do t’i jepet statusi i kandidates zyrtare për anë
Përfaqësuesit e Beogradit dhe Prishtinës më 24 shkurt arritën n
Katër vjet më parë, më 17 shkurt të vitit 2008, Kuvendi i Kosov
Në Serbi në dy ditë rrëshqiti orteku i dytë. Si rezultat nga d
Referendumi në Kosovë për mosnjohjen e autoriteteve të Prishtinës do t’i kushtojë shumë shtrenjtë Serbisë në aspektin politik.
Më shumë se 11.000 banorë kanë mbetur të izoluar nga bota e jashtme për shkak të reshjeve të bollshme të dëborës dhe pirgjeve të saj që kanë bllokuar rrugët në Serbi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
28
29