×
gjykata, 24 janar 2013
Gjykata e Shkallës së Parë e Parisit e ka obliguar rrjetin e microblogging "Twitter" të japë informacionin që do të mundësojë identifikimin e autorëve të mesazheve raciste dhe antisemite.
Gjykata e Los Angeles ka urdhëruar regjisorin James Cameron, i cili është akuzuar për plagjiaturë, të paraqesë dorëshkrimet e skenarit të filmit "Avatar".
Janë bërë publike të dhënat në lidhje me seancat dë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
4
5
6
12
13
14
19
20
21
23
26
27
31