×
gjykata, Nëntor 2012
Gjykata e Katarit dënoi ditën e enjte qytetarin e Emirateve të Bashkuara, poetin Mohammed ben az-Ziba al-Abgami, me burgim të përjetshëm për kritikën në adresë të Emirit dhe thirrjet për revolucion.
Izraelitët, të cilët jetojnë në SHBA, kanë ngritur një padi të paprecedentë kundër Departamentit të Shtetit në lidhje me politikën e Uashingtonit ndaj Autonomisë Palestineze.
Në Turqi ka nisur procesi gjyqësor ndaj hakerëve të grupit "Redhack". Dhjetë prej anëtarëve të tij janë akuzuar për terrorizëm. Ata rrezikojnë të përballen me një dënim me burgim nga 8 deri në 24 vjet.
Gjykata në Hungari shpalli Zv. Kryeministrin e parë të qeverisë kroate dhe Ministrin e Ekonomis
48 vjeçari Thierry Tilly, i cili ka terrorizuar një familje aristokratësh francezë me
Predikuesi radikal islamik Abu Qatada u lirua me kusht. Kohë më parë Komisioni Special pë
Gjykata në Zelandën e Re ka vendosur të lirojë personin 76-vjeçar, i cili, sipas versionit të policisë, kishte ndërmed të spërkaste me pleh kali Princin e Britanisë Charles (Prince of Wales) dhe bashkëshorten e tij Camilla (Dukesha e Cornwall).
Gjykata në Indi pranoi përkatësinë e gjinisë mashkullore të atletes së famshme Pinki Pramanik.
Në Libi para gjyqit në Bagdad ka dalë Baghdadi Mahmudi - Kryeministri i fundit i qeverisë së diktatorit të rrëzuar Muammar Gaddafi.
Përfaqësuesit e Partisë Demokratike ngritën dy padi në gjykatat e rretheve në Florida dhe Ohajo.
Ditën e hënë në Vatikan do të mbahet seanca e dë
Në Shtetet e Bashkuara ka dalë përpara gjyqit qytetari i Mbretërisë së Bashkuar Christopher Tappin, të cilin autoritetet amerikane e akuzojnë për përpjekjen e shitjes Iranit të pjesëve të këmbimit për raketa.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
7
8
9
10
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29