×
gjykata, Shtator 2012
Në Suedi "vrasësi serial" Peter Mangs, fajtor për vrasjet e emigrantëve, u
Dy marinsat amerikanë do të dalin përpara gjykatës ushtarake në lidhje me rregistimin video të postuar në Internet, në të cilin ushtarët urinojnë mbi trupat e talibanëve të vdekur në Afganistan.
Në Vjetnam filloi procesi gjyqësor mbi tre disidentët e mirënjohur, të cilët akuzohen për propagandë antiqeveritare.
Aktorja e filmit "Pafajësia e Myslimanëve" ngriti një padi kundër krijuesit të filmit kinematografik, duke e akuzuar atë për makinacion dhe mashtrim. Cindy Lee Garcia gjithashtu po përpiqet të arrijë fshirjen nga YouTube të videos skandaloze.
Në jug të Bullgarisë në qytetin e Pazarxhik 13 persona dolën para gjyqit nën akuzat për propogandim të islamit radikal.
Në Rusi gjykata pranoi të shqyrtojë një padi civile kundër këngëtares amerikane Madonna. Seanca paraprake është planifikuar për më 11 tetor.
Ish-Zonja e parë e Gjermanisë Bettina Wulff hodhi në gjyq Google për shkak të thashethemeve rreth të kaluarës së saj, të shpërndara në internet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
18
21
22
23
27
28
29
30