×
gjykata, 7 shkurt 2012
Hetuesit e MPB të Rusisë përfunduan hetimin paraprak të çështjes së avokatit Sergei Magnitski dhe janë të gatshëm ta paraqesin atë në gjykatë për aktgjykim pas vdekjes.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
4
5
6
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28