×
gjykata, 2011
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Komiteti Hetimor i Rusisë i paraqitën Presidentit Dimitri Medvediev raportin mbi shkeljet gjatë fushatës zgjedhore dhe votimit për Dumën Shtetërore të Federatës Ruse.
Në Moskë e konsiderojnë jo objektiv procesin gjyqësor ndaj sipërmarrësit rus Viktor But dhe do të përpiqen të arrijnë kthimin e tij në atdhe.
Gjyqi që po zhvillohet ndaj biznesmenit rus Viktor But është shumë larg atij që mund të quhet objektiv dhe po bëhet me një numër të madh shkeljesh.
Pakënaqësia e elitave politike botërore në lidhje e arrestimin e ish-Kryeministres së Ukrainës Julia Timoshenko po vjen duke u rritur.
Gjykata Zamoskvoreçie e Moskës po fillon seancat paraprake të dëgjimit të
gjykata, Yandex, padi, Megafon
Vendimi i gjykatës ukrainase për të mos i ndryshuar Kryeministres së vendit Julia
Gjykata e rrethit Peçorski në Kiev nuk ndryshoi masën penale (për kufizimin e përkohshëm të të drejtave të individit) të marrë ndaj ish Kryeministres ukrainase Julia Timoshenko. Ajo do të vazhdojë të mbetet nën arrest, në paraburgim.
Dhjetra autobusë të milicisë me ushtarakë të repartit të destinacionit të posaçëm bllokuan godinën e Gjykatës së rrethit Peçorski në Kiev, ku sot do të rifillojë procesi gjyqësor në lidhje me çështjen e Julia Timoshenkos.
Në qytetin Astrakhan, pranë Vollgës, sot do të dalin përpara gjyqit 3 pasues të Islamit radikal, të cilët akuzohen për sulme ndaj policëve, trafikim të paligjshëm dhe vjedhje të armëve të zjarrit.
Presidenti i Federatës Ruse paralajmëron nga përpjekjet e një vendi për të shpërndarë juridiksionin e vet shtetve fqinje.
Rusia del për krijimin e gjykatave speciale ndërkombëtare për ndë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31