×
gjykata, 2010
  Gjykata kushtetuese e Rusisë mori vendimin në lidhje me atë, se gjykatat e juridiksionit t
Delegacioni rus së bashku me grupin e kolegëve autoritetshëm europianë inicioi në
Në Doneck është ngritur çështje penale për manipulimin dhe përdorimin
Në Berlin u themelua Shoqata e miqësisë Gjermani-Oseti e Jugut. Atë e kryesoi veprimtari i shquar shoqëror, Sekretari i degës gjermane të Forumit Evropian për Paqe Heinz Vendt.
Gjykata franceze e njohu Rusinë pronare të katedrales orthodhokse të Shën Nikollait në Nice. Ajo u ndërtua nga Perandori rus Nikollai i Dytë në vitin 1912. Vitet e fundit tempulli ndodhej nën drejtimin e Patriarkut të Konstandinopolit.
Kryemjeku sanitar i Rusisë Genadi Onishenko arriti marrjen e vendimit për ndalimin e qarkullimit në treg të përzjerjeve të duhanit. Siç njofton gazeta "RBK Daily" , gjithësej u ndaluan për shitje 25 lloje komponimesh.
Duma Shtetërore votoi për ratifikimin e protokollit të 14-të të Konventës Europiane për të drejtat e njeriut, që parashikon reformimin e Gjykatës së Strasburgut.
Duma Shtetërore e Rusisë pas një pauze treçare do të marrë në shqyrtim protokollin e Konventës Europiane mbi mbrojtjen e të drejtave të njeriut.
Gjykata e Apelit e Kievit nxorri vendim në lidhje me çështjen mbi urinë e viteve 1932-1933 në Ukrainë, padia për të cilën u ngrit nga shërbimi i sigurimit.
Vendimi i Ukrainës për ti dhënë një vlerësim juridik
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev falenderoi homologun e vet izraelit Shimon Peres për faljen e qytetares ruse Izabel Belfer.
Kryetari i Gjykatës së Lartë administrative të Ukrainës Aleksandër Pasenjuk
U zhduk vula me stemën e Gjykatës së Lartë administrative të Ukrain
Udhëheqja e Federatës së bobsleit dhe skletonit të Rusisë do të
Në gjykatën federale të SHBA-s po fillojnë seancat e dëgjimit 
Presidenti i Izraelit Shimon Peres e fali 71 vjeçaren ruse, e cila ishte dënuar për pjesëmarrje në rrëmbimin e mbesës së vet për ta marrë më pas me vete në Rusi. Fillimisht gruan e dënuan me 6 vjet burgim.
Partia Komuniste e Ukrainës akuzoi Viktor Jushenkon dhe shërbimet speciale të vendit për falsifikimin e dokumenteve dhe materialeve fotografike, të cilat kanë lidhje me urinë e viteve 1930.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2010
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
29
30
31