×
shtypi, Mars 2011
Në Hungari u organizua demonstrata më masive për 20 vitet e fundit. Rreth 30 mijë veta dolën në rrugë të Budapestit në shenjë proteste kundër ligjit të ri për Mjetet e Informimit Masiv (MIM).
Femrat politikane kryesojnë në rejtingun e reformancave në mjetet ruse të informimit masiv për vitin 2010, njoftoi agjencia informative Interfaks, e cila bëri një analizë publikimesh të rreth 4000 botimeve të ndryshme, gazeta, revista, agjenci informative dhe site Interneti për lajme.
Në Shën Peterburg doli numri i parë i gazetës “Turan”, e cila do të publikohet në gjuhën ruse, uzbekistanase dhe taxhikistanase.
Mirëkuptimin e ndërsjelltë midis Rusisë dhe SHBa e pengojnë klishetë, t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31