×
shtypi, 2009
Viti 2009 për Rusinë, si dhe për gjithë botën, ishte mjaft
Që nga 1 janari i vitit 2010 në Bruksel do të hyjë në detyrën e Presidentit të Këshillit Europian-post ky që parashikohet nga Traktati i Lisbonës- ish Kryeministri i Belgjikës Herman Achille Van Rompuy.
"Serbët po hyjnë në Europë", "Serbia zuri radhën për në BE", "SHBA-s po tundojnë Serbinë".
Gjatë këtyre 10 viteve të kaluara jeta u bë shumë më dinamike, gjë kjo që nuk mund të mos ndikonte edhe në sferën profesionale, vë në dukje gazeta "Trud".
Rusia, kriza, ekonomia, eksperti, shtypi, puna, arsimi, punëdhënësi
"Afganistani: po e njëjta rrugë drejt disfatës së plotë". K
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev nënshkroi dekretin "Mbi masat e përsosjes së veprimtarisë të organeve të punëve të brendshme".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31