×
Suedia, Qershor 2012
Themeluesi i faqes së Internetit "WikiLeaks" Julian Assange i kërkoi garanci autoriteteve suedeze se nëse ai mbërrin në këtë vend nuk do t’i dorëzohet Shteteve të Bashkuara.
Ish-piloti ushtarak amerikan David Hemler pranoi se është fshehur nga ushtria e SHBA-së për 28 vjet me radhë. Më 1984 Hemler braktisi repartin e vet ushtarak të vendosur në Gjermani dhe iku në Suedi. Që nga ajo kohë atë e kanë llogaritur si të zhdukur pa lënë gjurmë, ndërsa të afërmit si të vrarë.
Britania e Madhe do të deportojë themeluesin e website WikiLeaks Julian Assange në Suedi. Sipas mediave
Sot në Kampionatin Europian të Futbollit hyjnë në rivalitet midis tyre ekipet e grupit "D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
27
28
29
30