×
MPJ, Qershor 2013

Marrëdhëniet midis Serbisë dhe Rusisë aktualisht janë duke u zhvilluar m&euml

Moska synon të zbatojë plotësisht detyrimet e veta sipas kontratave të nënshkruara
"Pikësynimet e deklaruara në Doha dhe të zbatuara tashmë në praktikë lidhur
Ministri i Punëve të Jashtme të Ekuadorit Ricardo Patiño konfirmoi se po shqyrtohet kërkesa e Edward Snowden për azil politik.
Ombudsmeni i Ministrisë së Jashtme të Rusisë për të drejtat e njeriut
Tani më është e vështirë të flasësh për afatet kohore të konferencës ndërkombëtare mbi Sirinë "Gjeneva-2".
Kreu i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Suedisë, Carl Bildt, u
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
21
22
23
26
28
29
30