×
MPJ, 2 prill 2013
Moska nuk mendon se në situatën aktuale Koreja e Veriut dhe ajo e Jugut do t
Moska është e mendimit se ka ende shans për të filluar negociatat për programin bërthamor me Korenë e Veriut, deklaroi Ambasadori i  detyrave të posaçme të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, Grigori Logvinov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
3
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30