×
MPJ, Mars 2013
Ministria ruse e Punëve të Jashtme i konsideron si cinizëm dhe ndërhyrje
Stërvitjet e përbashkëta gjeorgjiano-amerikane “AgileSpirit-2013”, të cilat filluan më
Ministria e Punëve të Jashtme e Koresë së Veriut lëshoi deklaratën e radhës, e cila vërteton gatishmërinë e udhëheqjes koreanoveriore për vënien në përdorim të armës bërthamore.
Italia akuzoi Indinë për shkelje të Konventës së Vjenës të vitit 1961 mbi Marrëdhëniet Diplomatike për shkak të ndalimit të largimit nga vendi të Ambasadorit italian Daniel Mancini.
Shumica e "problemeve" gjeopolitike të Arktikut, për të cilat tani mund të lexohet shpesh
I Dërguari i Posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe p
Ministria e Jashtme e Kinës u bëri thirrje të gjitha palëve p
Moska kërkon lirimin e menjëhershëm të paqeruajtësve të OKB-s
Rrëmbimi i paqeruajtësve të OKB-së në Siri është kulmi i cinizmit, deklaroi Zëvendësministri i Jashtëm i Rusisë Genadi Gatillov. "Veprime të tilla nuk janë përkrahur asnjëherë dhe nga askush.
Moska beson se çdo manovër ushtarake në Gadishullin Korean është provokative, deklaroi sot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
9
10
12
14
15
16
17
18
20
21
23
24
25
26
30
31