×
MPJ, 21 shkurt 2013
Javën e ardhshme do të zhvillohen bisedimet e Ministrit të Punëve të
Ministria e Jashtme ruse ka hapur një llogari zyrtare në Facebook, njoftoi Departamenti i Informacionit dhe Shtypit i dikasterit diplomatik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
22
23
24
26
27