×
MPJ, 2011
Ministria e Punëve të Jashtme të Federatës Ruse përgatiti një raport të posaçëm, në të cilin janë mbledhur prova e fakte të shkeljeve të normave demokratike dhe të drejtave të njeriut në vende të ndryshme.
Rusia del kundër miratimit të gjithfarë të rezolutave dhe ushtrimit të presionit mbi
Në Moskë e konsiderojnë jo objektiv procesin gjyqësor ndaj sipërmarrësit rus Viktor But dhe do të përpiqen të arrijnë kthimin e tij në atdhe.
Rusia e njohu Këshillin e Përkohshëm Kombëtar të Libisë si qeveri aktuale të vendit.
Rusia i bën thirrje OKB-së, NATO-s dhe BE për parandalimin e përpjekjeve
Rusia nuk do të ndryshojë kursin e politikës së saj të jashtme n
MPJ e Rusisë hapi faqen e vet zyrtare në Twitter. Në të do të
MPJ e Federatës Ruse përshëndet vendimin e SHBA mbi përfshirjen e organizatës “Emirati kaukazian” në listën kombëtare të organizatave terroriste.
Në Moskë me keqardhje mësuan mbi fillimin e aksionit ushtarak të Forcave Ushtarako-Ajrore t
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medveidev iu drejtua me një mesazh urimi bashkëpunëtorëve dhe veteranëve të MPJ të Federatës Ruse me rastin e Ditës së Shërbimit Diplomatik. “Shërbimi diplomatik është mision.
MPJ,
Ç’tipare duhet të karakterizojnë diplomatin bashkëkohor? Ç’detyra shtrohen për zgjidhje përpara tij në radhë të parë dhe cili duhet të jetë rezultati përfundimtar i punës së diplomatit?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31