×
Mihaill Saakashvili, Maj 2012
Në Belgjikë është përgatitur një proces gjyqësor kundër Mihaill Saakashvilit. Presidentin e Gjeorgjisë, në bazë të padisë së ngritur kundër tij nga aktivistët e të drejtave të njeriut, që u detyruan të marrin arratinë nga vendi, do ta gjykojnë për krime kundër njerëzimit, manipulimin e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2007 dhe provokimin e luftës me Rusinë në gusht të vitit 2008.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31