×
Mihaill Saakashvili, 2011
Kopjet e materialeve të hetimeve ruse të ngjarjeve të gushtit të vitit 2008, kur trupat
Presidenti Saakashvili është patologji dhe anomali në sfondin e gjithë popullit gjeorgjian, deklaroi sot Ministri
Në prag të përvjetorit të tretë të luftës midis Gjeorgjis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31