×
ekologjia, 14 shkurt 2013
Programi rus i pastrimit të Arktikut dhe rezultatet e punëve të kryera atje shkaktuan impresionim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
28