×
ekologjia, 14 janar 2013
Ndotja e ajrit në Pekin e ka tejkaluar nivelin kritik. Të marrësh frymë në kryeqytetin kinez është bërë aq e rrezikshme sa që banorët janë këshilluar të mos dalin jashtë shtëpive dhe të mbajnë maska.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30