×
incident, 4 dhjetor 2013

Mes stacioneve "Tulskaja" dhe "Serpuhovskaja" të metrosë së Moskës është vërejtur përhapja e një tymi të dendur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31