×
incident, 19 shtator 2013

Një person u vra dhe dy të tjerë u plagosën gjatë hapjes së zjarrit në drejtim të një makine të misionit të BE-së në Kosovë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
6
7
8
11
12
13
14
15
21
22
23
24
25
28
29