×
incident, 14 qershor 2013
Ka njoftime se sot më 14 qershor në qytetin rus të Uljanovsk, në ndë
Sipas shërbyesit të kishës, sulmuesi bërtiti se do t’i therte të gjithë, dhe se besimi i krishterë është i gabuar.
Një mol që përdorej si shëtitore u shemb në qytetin amerikan të Miami, shteti i Florida-s. Sipas mediave lokale, në ujë ranë të paktën 50 persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
20
22
23
25
26
27
29
30