×
incident, 9 maj 2013
Sot një qytetar i papunë egjiptian sulmoi me thikë një shtetas amerikan pranë Ambasadës së SHBA-së në Kajro.
Numri i viktimave si pasojë e rrëzimit të një ndërtese në periferi të kryeqytetit të Bangladeshit, Dhaka, në të cilën ndodheshin disa rrobaqepësi dhe pika tregtare, ka arritur deri në 912 persona.
Bëhet fjalë për katër agjentë të Interpolit dhe nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
4
5
8
11
12
16
18
19
25
26
29
31