×
incident, 5 shkurt 2013
Artisti i Lyric Opera of Chicago ka marrë djegie në fytyrë dhe në grykë gjatë provave të operës "Die Meistersinger von Nürnberg" të Richard Wagner.
Avioni i pasagjerëve "ATR-42" i kompanisë ajrore UTair, i cili po fluturonte nga Tjumeni në
Shkaku i shpërthimit të një rrokaqielli, të ndodhur javën e kaluar n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
7
9
10
11
16
17
19
20
21
23
24