×
incident, 20 nëntor 2012
Një burrë i armatosur me thikë dhe sëpatë sulmoi rojen e ambasadës amerikane në Tel Aviv dhe u arrestua nga policia.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
6
9
10
11
12
13
16
17
18
21
24
25
28
30