×
incident, 14 nëntor 2012
Tre persona humbën jetën për shkak të rrjedhjes së klorit në uzinën metalurgjike "AVISMA" në Berezniki të krahinës së Permit.
Si pasojë e një zënke në ambasadën e Libisë në Berlin u lënduan shtatë persona. Incidenti ndodhi më 13 nëntor.
Për shkak të këputjes së kabllit Qendra ruse e Kontrollit të Fluturimeve (QKF) nuk mund të marrë dhe të transmetojë komanda në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN), njoftoi Agjencinë e lajmeve ITAR-TASS një burim informativ në QKF.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
6
9
10
11
12
13
16
17
18
21
24
25
28
30