×
incident, 30 gusht 2011
Në Lituani u përplasën 2 avionë ushtarakë francez dhe lituanez. Incidenti ndodhi
Në mbrëmjen e 29 gushtit në Karaçaievo-Çerkesia (Republika e Federatë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
31