×
qytetarët, 2009
Viti i ri po marshon tashmë në gjithë Rusinë. Për shkak të
Urimet e Presidentit të Rusisë me rastin e Vitit të Ri. "Të nderuar qytetarë të Rusisë! Të dashur miq!
Suksese grandioze u uroi për vitin që vjen Kryeministri Vladimir Putin qytetarëve rus
Ndryshimet strukturore në sistemin e Ministrisë së Punëve të Brendshme  (MPB) të Rusisë do të prekin milicinë rrugore dhe problemin e ruajtjes së objekteve me rëndësi të jashtëzakonshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2009
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31